Vindusviskere | Svendsen Eksos
Til innholdet

VINDUSVISKERE

Dårlig sikt? Hos Svendsen Eksos gir vi deg utsikten tilbake for kun kr 379,-, ferdig montert på frontrute. Jobben gjør vi selvfølgelig mens du venter.

Ofte tenker man ikke på at man har dårlige vindusviskere før man trenger dem. Å sørge for at vindusviskerne er i god stand er en liten, men viktig investering i god sikt. Vindusviskerne er undervurdert i det daglige vedlikeholdet av bilen, og mange angrer nok på at de ikke har skiftet dem når de knapt nok ser hva som er foran seg på veien. Lite er mer irriterende og farlig enn dårlig sikt. Spesielt etter en vinter med is og salt på vinduene er viskerbladenes evne til holde frontruten ren kraftig redusert.

Vindusviskere bør byttes to ganger i året, da de gradvis svekkes av solen og slites ned av veisalt og urenheter på vinduene.

Hos Svendsen eksos gir vi deg utsikten tilbake for kun kr 379,- ferdig montert på frontruten. Våre kvalitetsviskere fra Valeo er tilpasset det norske klimaet og garanterer et godt resultat. Jobben gjør vi selvfølgelig mens du venter.

 

Ta kontakt for mer informasjon og et godt tilbud!