Spesialeksos - Nettbutikk | Svendsen Eksos
Til innholdet

Spesialeksos nettbutikk

SE Engros AS har over 25 års erfaring fra eksosbransjen. Vi er spesialister på eksosanlegg til amerikanske biler og kan skaffe eksosanlegg til de fleste biltyper, spesielt der andre ikke strekker til.

Vi markedsfører vårt eget eksosmerke Direct Fit, FIA-godkjente katalysatorer til racing-biler samt merker som Walker US, Dynomax, Simons, Ferrita, Fenno, Imasaf og Magnaflow rustfritt eksosanlegg og Magnaflow katalysator. Vi har et stort utvalg av eksosdeler, bend, potter, gnistfangere og monteringsdeler, selv til lastebiler og anleggsmaskiner. Vi skreddersyr eksos og distribuerer varen direkte til deg i hele Norge. Vi har katalogmateriell og bøyekort (oppskrift) på originalt eksosanlegg til historiske amerikanske biler. Dermed kan vi ved hjelp av vår elektro – hydrauliske rørbøyemaskin produsere det du måtte ønske.

Egen nettbutikk

I nettbutikken finner du varer som ikke er å få tak hos de ordinære leverandørene i Norge. Ofte er dette varer som tidligere har vært forbeholdt originalforhandlerene. Dersom du ikke finner varen(e) du leter etter, ta kontakt med våre avdelinger for videre hjelp.

Klikk her for å komme til nettbutikken

 

Dieselpartikkelfilter (DPF) rett fra produsent


SE-Engros er Norges ledende importør av dieselpartikkelfilter til ettermarkedet, og leverer der andre ikke strekker til.