Service og vedlikehold av bilen | Svendsen Eksos
Til innholdet

Service og vedlikehold av bilen

Service og vedlikehold av bilen trenger ikke være så komplisert og tidkrevende. Svendsen Eksos er en bilverkstedkjede av ekspressverksteder som sørger for at du og bilen din raskt er tilbake på veien, nettopp fordi service og vedlikehold ikke trenger å være så komplisert og tidkrevende.

Svendsen Eksos er ikke lenger kun et eksosverksted. Vi har blant annet lansert oljeskift og service, tjenester som har mye til felles med den hjelpen man fikk på alle bensinstasjoner i gode, gamle dager. Da var det bare å svinge innom nærmeste stasjon for å få skiftet olje, batteri, vindusviskere etc. Svendsen Eksos bidrar til at Ekspress-service og hjelp på timen ikke forsvinner fra markedet.

Når du tar en service hos Svendsen Eksos inspiserer vi nøkkelkomponenter i tillegg til å utføre oljeskift med filterbytte. Vi sjekker luft- og kupéfilter, batteri og ladespenning, kjølevæskenivå og -frysepunkt og vindusviskere.

Er det andre servicedeler enn olje og oljefilter som må byttes betaler du kun for delene.

Service koster fra kun kr 999.-*
(hvis du oppgraderer fra Oljeskift til Service koster det deg kun kr 200,- ekstra)

* inkl. oljefilter, olje, arbeid og mva.
* Servicen kan være avvikende i forhold til bilens ordinære serviceprogram.

 

Service hos Svendsen Eksos inkluderer:

Skifte av olje og oljefilter på motor

  Sjekk av luft- og kupéfilter

  Sjekk av batteri og ladespenning

  Kontroll av nivå og frysepunkt på kjølevæske

  Sjekk av vindusviskere

 

Ta kontakt for mer informasjon og et godt tilbud!

På grunn av Koronaviruset har vi innført nødvendige smitteforebyggende tiltak på alle våre Svendsen Eksos verksteder. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål