Service på bilen | Svendsen Eksos
Til innholdet

Service på bilen

Service og vedlikehold av bilen trenger ikke være så komplisert og tidkrevende. Svendsen Eksos er en bilverkstedkjede av ekspressverksteder som sørger for at du og bilen din raskt er tilbake på veien.

Kontakt verksted

Service på bilen
Service hos Svendsen Eksos

Service og vedlikehold av bilen

Service og vedlikehold av bilen trenger ikke være så komplisert og tidkrevende. Svendsen Eksos er en bilverkstedkjede av ekspressverksteder som sørger for at du og bilen din raskt er tilbake på veien, nettopp fordi service og vedlikehold ikke trenger å være så komplisert og tidkrevende.

10 tips for en vinterklar bil

Slik forbereder du bilen før vinteren

Spørsmål og svar om service

Når du tar en service hos Svendsen Eksos inspiserer vi nøkkelkomponenter i tillegg til å utføre oljeskift med filterbytte. Vi sjekker luft- og kupéfilter, batteri og ladespenning, kjølevæskenivå og -frysepunkt og vindusviskere.
Servicen kan være avvikende i forhold til bilens ordinære serviceprogram.

Service på bilen koster fra kun kr 999,- hos oss.

Våre kunder kan søke om å få Svendsen Eksos-kortet, et kort som gir deg muligheten til å selv bestemme lengden på betalingsutsettelsen.
Her kan du søke på forhånd.

På grunn av Koronaviruset har vi innført nødvendige smitteforebyggende tiltak på alle våre Svendsen Eksos verksteder. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål