Oljeskift | Svendsen Eksos
Til innholdet

Oljeskift

Vi tilbyr oljeskift fra kr 1099,-, inklusive arbeid, sertifisert olje og filter. Vi er tilgjengelige når det passer for deg og gjør jobben mens du venter.

Bestill time

Oljeskift

Svendsen kan oljeskift

Vi har blandt markedets laveste priser på oljeskift.

Motorolje og oljeskift

Velg riktig motorolje til bilen

Dagens bilmotorer stiller stadig høyere krav til oljekvalitet. Våre mekanikere hjelper deg å finne den oljetypen som er riktig for din bil, slik at du kan være trygg på at motoren fungerer optimalt.

Oljeskift

Spar penger på oljeskift

Vi tilbyr oljeskift fra kr. 1099,-, inklusive arbeid, sertifisert olje og filter. Våre priser er vesentlig lavere enn hos merkeverkstedene, her er det penger å spare ved å utføre oljeskiftet hos Svendsen Eksos.

Spørsmål og svar om oljeskift

Ja, Svendsen Eksos skifter olje på alle bilmerker.

Vanligvis får du time samme dag eller dagen etter. Bestill time her

Et oljeskift hos Svendsen Eksos koster fra 1099,-. Dette inkluderer olje, oljefilter og arbeid. Bestill time for oljeskift her

Et oljeskift hos Svendsen Eksos inkluderer olje, oljefilter og arbeid.

Vanligvis tar et oljeskift ca. 30 minutter. Vi spanderer kaffe mens du venter! Alle våre avdelinger har trådløst internett til gratis bruk for våre kunder. Ta kontakt med en av de ansatte for brukernavn og passord.

Det finnes et stort utvalg av oljer til bil. Du kan være trygg på at Svendsen Eksos alltid bruker den oljen som er anbefalt til akkurat din bil. Ta kontakt med oss

Svendsen Eksos bruker kvalitetsolje fra flere ulike leverandører, bl.a. Morris og Total. Vi følger anbefalingene fra bilprodusentene med tanke på kvalitet, slik at du skal få den oljen som passer til bilen din.

Svendsen Eksos stempler i serviceheftet etter utført oljeskift.

Våre kunder kan søke om å få Svendsen Eksos-kortet, et kort som gir deg muligheten til å selv bestemme lengden på betalingsutsettelsen.
Her kan du søke på forhånd.