Klimaservice | Svendsen Eksos
Til innholdet

Klimaservice har blitt en suksess!

Pågangen på våre verksteder har derfor økt formidabelt etter lanseringen. Ekspertisen på klimaservice hos Svendsen Eksos utvikler seg derfor til å bli like bra som på eksos.

Svendsen Eksos innførte service og reparasjoner på klimaanlegg våren 2011. Store investeringer i form av utstyr og kompetansebygging har resultert i stor pågang av slike jobber. De aller fleste biler som ruller på norske veier i dag har klimaanlegg som standard.

Det de fleste ikke vet, er at dette krever service og vedlikehold på lik linje med resten av bilen.

Bytte av kupefilter bør skjer hvert år eller for hver 15 000 km. Service og ettersyn av klimaanlegget bør foretas hvert annet år. Klimaanlegget er fylt med gass som lekker ut 5 – 15 % hvert år, dette mye på grunn av at de fleste slår av klimaanlegget om vinteren. Dermed tørker tetningene ut, noe som skaper lekkasje. Klimaanlegget bør brukes hele året fordi: Det hjelper til å holde rutene duggfrie. Inneklimaet i bilen blir bedre. Gass og olje sirkulerer i anlegget og sørger for lenger levetid på komponentene.

 

Svendsen Eksos tilbyr:

  • Kuperens: Fjerner vond lukt og skadelige bakterier kr 690,-
  • Klimaservice: Bytter gass og og kontrollerer trykk, ytelse og temperatur kr 1.990,-*
  • Skifte av kupefilter: Fra kr 250,-
  • Alt av reparasjoner på AC / klimaanlegg

*gjelder biler med R134a-gass. For R1234yf – pris på forespørsel.

På grunn av Koronaviruset har vi innført nødvendige smitteforebyggende tiltak på alle våre Svendsen Eksos verksteder. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål