Sjekk klimaanlegget på vinteren | Svendsen Eksos
Til innholdet

Husk å sjekke klimaanlegget også på vinteren!

AC/klimaanlegg er en del av bilens «åndedrettssystem» og skal stå på hele året. Det er minst like viktig at det fungerer på vinteren som på sommeren. Hvis anlegget ikke fungerer skikkelig, vil ventilasjon og utlufting i kupé komme ut av balanse. Du vil ofte merke det ved at det dugger mer på vinduene og lukter vondt i kupeen, men i ytterste konsekvens kan det forårsake skader på anlegget. Et AC/klimaanlegg som ikke fungerer skikkelig vil også forårsake større drivstoff-forbruk.

Det er ikke uten grunn at bilfabrikanten anbefaler regelmessig vedlikehold av bilens AC/klimaanlegg. Et anlegg som fungerer optimalt, bidrar til bedre helse, sikkerhet, økonomi og miljø. Likevel er klimaanlegget ofte det systemet i bilen som får minst vedlikehold.

Svendsen Eksos har de siste årene opparbeidet høy kompetanse på vedlikehold og reparasjon av AC/klimaanlegg. Vi utfører et betydelig antall vedlikeholdsoppdrag hver dag, og får i stadig økende grad inn reparasjonsoppdrag som andre verksteder har måttet gi opp.

På grunn av Koronaviruset har vi innført nødvendige smitteforebyggende tiltak på alle våre Svendsen Eksos verksteder. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål