Eksosanlegg | Svendsen Eksos
Til innholdet

EKSOSANLEGG

Bestill time

Svendsen Eksos tilbyr fast lavpris ved bytte av eksosanlegg. Vi utfører arbeidet raskt og enkelt, mens du venter - og vi har mer enn 30 års erfaring!


Du kan spare mye på å la Svendsen Eksos gjøre jobben

Svendsen Eksos lagerfører eksosanlegg til de fleste person- og varebiler slik at vi i de aller fleste tilfeller løser ditt eksosproblem der og da. Våre samarbeidspartnere sørger eventuelt for at deler vi skulle mangle kun er noen timer unna.

Gratis kontroll av eksosanlegg og katalysator

Svendsen Eksos bruker produkter som tilsvarer bilfabrikantens standard eller av samme kvalitet, og yter full garanti på deler og arbeid i to år.
Vi utfører alltid gratis og uforpliktende kontroll av eksosanlegg og katalysator.

EKSOSANLEGGETS UTVIKLING

Historisk sett hadde bilens eksosanlegg to hovedoppgaver; lede avgassen bort fra bilen og dempe støy. Dagens moderne biler krever en helt annen teknologi, også fra eksosanlegget. Dette for å holde forbruk og utslipp lavt og motorens ytelse høy. De fleste nyere biler (fra 2001) har to katalysatorer, lambda- og temperatursonder, eventuelt dieselpartikkelfilter (DPF) og slipkat (SCR).

SKREDDERSØM til din bil

For deg som ønsker det lille ekstra, spesialbygde anlegg til US- og veteranbiler, motorsport etc. har Svendsen Eksos i alle år vært spesialister. Det finnes kun noen få mennesker i Norge som virkelig kan skreddersy eksosanlegg. Som alle andre «håndarbeider» forsvinner kunnskapen om dette også gradvis. Hos oss har vi holdt dette vedlike ved å gjøre skreddersøm til et eget produkt. Vi har spesialmaskiner og materiell til å løse selv de mest kompliserte oppgaver. Opp i gjennom årene har vi laget alt fra sykkelstativ til eksosanlegg for flymotor og lokomotiv. Enten du har veteranbil, båt, gressklipper, skogsmaskin, lastebil eller noe annet med motor, så har det alltid ett eksosanlegg.
Dersom hvis du har et eksosproblem, kontakt oss! Vi gjør vårt ytterste for å løse oppgaven til det beste for deg og ditt kjøretøy.

GJØR JOBBEN SELV

For deg som ønsker å reparere eksosanlegget selv, har Svendsen Eksos – avdelingene Norges største lagre av eksosdeler. Vi leverer standard eksosanlegg, katalysatorer og dieselpartikkelfilter (DPF) til europeiske, asiatiske og amerikanske biler. Spesialprodukter / styling som blanke haler, Simons og Magnaflow rustfrie anlegg, eksosanlegg til eldre US – biler, veteran etc. har vi selvfølgelig også. Alt dette rett til deg som kunde over disk til konkurransedyktige priser. Som vi sier: «Svendsen har deler – gjør jobben selv»

Gode råd og tips

Vi vet hva du trenger av utstyr og verktøy, og kan gi deg nyttige tips for hvordan du enklest utfører jobben selv. Vi sørger for at du får riktige og nødvendige tilleggsdeler som pakninger, klemmer, oppheng etc, noe som sparer deg for tid og problemer.

 

BESTILL TIME