Arkiv | Svendsen Eksos
Til innholdet

Arkiv

Spar penger – utfør oljeskiftet hos oss!

Vi tilbyr oljeskift fra kr. 799,-, inklusive arbeid, fullsyntetisk olje og filter. Våre priser er vesentlig lavere enn hos merkeverkstedene, her er det penger å spare ved å utføre .. Les mer.

Bli Svendsen-verksted

Svendsen Eksos sin merkevare er et stort fortrinn å ha i ryggen når man skal etablere sin egen forretning. Å starte og drive sin egen bedrift er en belønnende og kompleks prosess. .. Les mer.

Ledig stilling

I Svendsen Eksos ønsker vi oss mennesker som gjør hverandre gode. Vi legger stor vekt på samspill mellom de ansatte og ser at nøkkelen til å lykkes er den samme uansett hvor vi er .. Les mer.

Oljeskift med flushing på automatgirkasse (Kun i Skien)

Oppfører ikke automatgiret seg slik det skal? Da har vi en god nyhet: Det kan koste mindre å fikse automatgiret enn du tror. Alle biler som har kjørt mer enn 60.000 KM bør gjøre au.. Les mer.

Friskluft-pakke

Kupérens Kupérens fjerner vond lukt og skadelige bakterier fra ventilasjonsanlegget i bilen. Svendsen Eksos benytter seg av en spesialmaskin som renser ventilasjonsanlegget ved hje.. Les mer.

Vindusviskere

Ofte tenker man ikke på at man har dårlige vindusviskere før man trenger dem. Å sørge for at vindusviskerne er i god stand er en liten, men viktig investering i god sikt. Vindusvis.. Les mer.

Gjør bilen vinterklar!

1 – Motorolje: Sjekk oljen. Vintersesongen sliter ekstra på motoren hvis du kjører rundt med dårlig olje. 2 – Kjølevæske: Kontroller frysepunktet og væskenivå. Riktig kjølevæske mo.. Les mer.

Du kan betale med faktura eller delbetaling!

Svendsen Eksos tilbyr delbetaling og ulike betalingsplaner. DU kan velge å utsette hele betalingen, eller dele den opp i mindre avdrag. Med Svendsen-kortet fra Resurs Bank trenger .. Les mer.

Ekspress-service, når DU trenger det!

I gode gamle dager fikk man utført olje-service og lettere vedlikehold på alle bensinstasjoner. Det var bare å svinge innom nærmeste stasjon for å få skiftet olje, lyspærer, reimer.. Les mer.

Fakta om oljeskift

Riktig motorolje av høy kvalitet er ikke bare viktig for god smøring, men også for at bilen skal klare å etterleve de utslippskravene den er produsert etter. For at levetid på kata.. Les mer.

Dieselpartikkelfilter (DPF)

I kaldt klima med mye køkjøring / tomgangskjøring fungerer ikke dieselpartikkelfilteret optimalt på grunn av lave avgasstemperaturer og vil derfor kunne tette seg unormalt raskt. D.. Les mer.

Historien om Svendsen Eksos

Historien om Svendsen Eksos Svendsen Eksos ble etablert av gründer Johnny Svendsen i 1987 som et «one man band». Som noen husker var dette slutten på jappetiden og verden gikk i et.. Les mer.

Bilbransjens miljøarbeidere

Bruk av bil er for mange av oss en viktig, og ofte helt nødvendig del av hverdagen. Samtidig er de fleste av oss opptatt av å begrense de negative miljøeffektene forbundet med bilk.. Les mer.

Vond lukt i bilen?

Svendsen Eksos har en metode som fjerner alle bakterier og vond lukt fra bilens AC/Klimaanlegg. Svendsen Eksos benytter seg av en spesialmaskin som renser ventilasjonsanlegget ved .. Les mer.

Husk å sjekke klimaanlegget også på vinteren!

AC/klimaanlegg er en del av bilens «åndedrettssystem» og skal stå på hele året. Det er minst like viktig at det fungerer på vinteren som på sommeren. Hvis anlegget ikke.. Les mer.

Eksosanlegg til alle typer person- og varebiler

Svendsen Eksos lagerfører eksosanlegg til de aller fleste person- og varebiler. Dette innebærer at vi i de fleste tilfeller vil kunne løse ditt eksosproblem der og da. Skulle vi mo.. Les mer.

Den viktige klimaservicen

Svendsen Eksos har i mer enn 25 år vært ekspert på det du slipper ut av bilen. Nå sjekker vi også hva du slipper inn. Ettersyn av AC/klimaanlegg bør utføres hvert annet år. Kuperen.. Les mer.

Buss, lastebil og miljøsoner

Fokus på renere luft og skadelig utslipp spesielt i byer blir stadig større, derfor er det innført miljøsoner i de fleste Europeiske storbyer. I Norge har dette vært diskutert i fl.. Les mer.

Produktinformasjon

Service Service og vedlikehold av bilen trenger ikke være så komplisert og tidkrevende. Når du tar en service hos Svendsen Eksos inspiserer vi nøkkelkomponenter i tillegg til å utf.. Les mer.

Svendsen har deler – gjør jobben selv!

Vi leverer standard eksosanlegg, katalysatorer og dieselpartikkelfilter til europeiske, japanske og amerikanske biler. Spesialprodukter som blanke haler, Simons og Magnaflow rustfr.. Les mer.

Klimaservice har blitt en suksess!

Pågangen på våre verksteder har derfor økt formidabelt etter lanseringen. Ekspertisen på klimaservice hos Svendsen Eksos utvikler seg derfor til å bli like bra som på eksos. Svends.. Les mer.

På grunn av Koronaviruset har vi innført nødvendige smitteforebyggende tiltak på alle våre Svendsen Eksos verksteder. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål