Om Svendsen Eksos

Vi er Norges ledende verkstedkjede som utfører ekspresservice innen oljeskiftpluss, AC/klimaservice og eksos!

Om Svendsen Eksos

Svendsen Eksos lever etter prinsippet ekspresservice, og vårt mål er å reparere bilen mens du venter. Defekte komponenter bytter vi ut etter avtale med deg og til forhåndsavtalt pris. Vår forretningside er å ha det enkleste og best tilgjengelige tilbudet for å løse ditt behov for  oljeskiftpluss, reparasjon av AC/klimaanlegg og eksos.

Det finnes få mennesker i Norge som virkelig kan skreddersy eksosanlegg. Som alle andre «håndarbeider» forsvinner kunnskapen om dette også gradvis. Hos oss har vi holdt dette vedlike ved å gjøre skreddersøm til et eget produkt. Vi har spesialmaskiner og materialer til å løse de mest kompliserte oppgaver. Opp igjennom årene har vi laget alt i fra sykkelstativ til eksosanlegg for fly og lokomotiv. Enten du har veteranbil, båt, gressklipper, skogsmaskin, lastebil eller noe annet med motor så har det alltid et eksosanlegg som trenger vedlikehold. Svendsen Eksos sine «skreddere» tar utfordringen med å hjelpe deg og din maskin med spesielle behov.
Vi i Svendsen Eksos arbeider kontinuerlig med å utvikle konseptet og tilpasser derfor tjenestetilbudet etter våre kunders ønsker. Dermed har vi gjort en betydelig tilpasning av alle våre avdelinger, både innhold i verkstedene og menneskelige ressurser, slik at vi nå tilbyr både oljeskiftpluss og service/reparasjon på AC/klimaanlegg i tillegg til alt innenfor eksos. Med spesiell tanke på kompetanseheving og være i forkant av markedet, legges det inn betydelige ressurser hvert år for å opprettholde et profesjonelt og faglig dyktig team av medarbeidere.

Alle våre verksteder er godkjent av sentrale myndigheter (Statens Vegvesen, biltilsynet)

Du kan lese mer om historien til Svendsen Eksos ved å trykke her

Trenger du hjelp? Ring 80 03 57 67
Finn ditt nærmeste verksted
eksos-icon

EKSOS

Mer info
eksos-icon

AC/KLIMA

Mer info
eksos-icon

OLJESKIFT

Mer info
eksos-icon

SERVICE

Mer info
eksos-icon

DIESEL PF

Mer info
eksos-icon

BATTERI

Mer info