Artikler

Les mer om oljeskift, service, eksos, AC/klima-anlegg, dieselpartikkelfilter og batteri.

Oljeskift med flushing på automatgirkasse (Kun i Skien)

Oppfører ikke automatgiret seg slik det skal? Da har vi en god nyhet: Det kan koste mindre å fikse automatgiret enn du tror. Alle biler som har kjørt mer enn…

Friskluft-pakke

Dårlig klima og vond lukt i bilen? La oss rense kupéen og montere nytt kupéfilter i bilen din, for kun kr. 799,-. Jobben gjør vi mens du venter.

Vindusviskere

Dårlig sikt? Hos Svendsen Eksos gir vi deg utsikten tilbake for kun kr 379,-, ferdig montert på frontrute. Jobben gjør vi selvfølgelig mens du venter.

Gjør bilen vinterklar!

Før vinteren setter inn, er det lurt å sørge for at bilen har det bra. Les våre ti tips til hva du bør gjøre for at bilen skal bli klar…

Nyhet – Svendsen Eksos tilbyr nå OljeskiftPluss!

Vi i Svendsen Eksos er opptatt av at du skal få et tryggere og enklere bilhold. Derfor lanserer vi en ny ekspresstjeneste: Oljeskift Pluss.

Du kan betale med faktura eller delbetaling!

Med kredittkort fra Resurs Bank kan du utsette betaling i inntil 60 dager uten ekstra kostnad.

Ekspress-service, når DU trenger det!

I gode gamle dager fikk man utført olje-service og lettere vedlikehold på alle bensinstasjoner. Det var bare å svinge innom nærmeste stasjon for å få skiftet olje, lyspærer, reimer etc….

Fakta om oljeskift

Dagens bilmotorer stiller stadig høyere krav til oljekvalitet. Våre mekanikere hjelper deg å finne den oljetypen som er riktig for din bil, slik at du kan være trygg på at…

Dieselpartikkelfilter (DPF)

På de fleste dieselbiler levert i fra 2009 (enkelte fra 2003) er det montert ett dieselpartikkelfilter (DPF).

Historien om Svendsen Eksos

Den lille ideen som vokste og ble til noe stort

Bilbransjens miljøarbeidere

I Svendsen Eksos liker vi å se på oss selv som miljøarbeidere. Regelmessig ettersyn og vedlikehold av bilen bidrar til mindre og renere avgasser, og reduserer skadevirkningene på miljøet.

Vond lukt i bilen?

Har du problemer med lukt fra bilens AC/Klimaanlegg? Har du tenkt på hva du puster inn? Vil du unngå astma og allergiplager?

Husk å sjekke klimaanlegget også på vinteren!

Mange gjør den feilen at de slår av AC/klimaanlegget om vinteren fordi de tror at anleggets eneste funksjon er å kjøle ned kupeen på varme sommerdager. Det kan forårsake skader…

Eksosanlegg til alle typer person- og varebiler

Enten du har behov for en rask reparasjon av et defekt eksosanlegg, eller er ute etter styling til en særegen bil – Svendsen Eksos kan hjelpe deg.

Den viktige klimaservicen

Synes du det lukter vondt i bilen? Bruker bilen mer drivstoff? Dugger rutene mer enn normalt? Blir kupeen for varm? Dette er symptomer på at det kanskje er på tide…

Buss/lastebil og miljøsoner

Fokus på renere luft i Europas store byer blir stadig større. Derfor innføres miljøsoner i de fleste Europeiske storbyer.

Produktinformasjon

Svendsen Eksos er Norges ledende verkstedkjede som utfører ekspresservice innen oljeskiftpluss, AC/klimaservice og eksos. Raskt og rimelig, mens du venter

Svendsen har deler – gjør jobben selv!

Til deg som ønsker å reparere eksosanlegget selv. Svendsen Eksos avdelingene har Norges største lagre av eksosanlegg.

Klimaservice har blitt en suksess!

Svendsen Eksos lanserte klimaservice våren 2011. Behovet for AC/klimaservice og reparasjoner er større i den norske bilparken enn først antatt.